Aktuellt utöver fasta öppna klasser

17/11 kl 11.30-13.30

ISHTA Yoga Nidra, Hatha- Restorative- och Nidra-yoga.

Klassen som är 2 timmar lång inleds med en personligt anpassad hathayoga. Du guidas och följer med på det som för dig känns bra. Vidare guidas du in i några restore-positioner och därefter själva nidran.
Yoga Nidra är en guidad meditationsteknik. Nidran utförs liggandes. På sanskrit betyder Nidra sömn och Yoga Nidra erbjuder ett tillstånd mellan vakenhet och sömn där kroppen går in i en djup form av avslappning. Tillståndet kallas hypnogogiskt tillstånd.
Yoga Nidra hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar, medan sinnet behålls vaket och fokuserat. Många beskriver att dom under nidran hör det som guidas, ett skönt tillstång av total stillhet, medan kroppen är fullkompligt avslappnad och "sover".
Så ta chansen, att njuta av 2 timmar med personlig hatha, restore och nidra!
Lärare: Helen Jansson.

Profylax inför förlossning datum släpps löpande.

Tider som nu är bokningsbara:
Lörd 14/12 kl 14.30-17
Lörd 18/1 kl 14.30-17
Lörd 29/2 kl 14.30-17

Jag hjälper dig/er med förberedelse inför förlossning.
Genomgång av förlossningsfysiologi, andningsteknik, avslappning, massage, målbild och enregibank. I profylax grupp, lyssnar paren på genomgång av Ulrika som är barnmorska på förlossningen på Östra, med mångårig erfarenhet.
Vi varvar teori med praktik och avslutar med avslappningsteknik.
Med ökad kunskap kommer du/ni känna er trygga och kanske till och med förväntansfulla inför start av förlossning. Ni kommer att ha redskap att använda som tekniker för avslappning, andning och tips att göra innan, under och efter förlossning för ökad energi och välmående.
Pris 1195kr/par. Tillkommer 100kr helger (1295kr/par). Faktura kommer via mejl efter bokning.
Var: Studio Yogaheart Richertsgatan 8 Göteborg
Välkommen! /Ulrika Friberg Barnmorska

1/12 kl 9-11.30

Advents-yoga och glöggmys

Så mysigt att få yoga tillsammans och önska varandra en riktigt fin första advent.

Yogan inleds mjukt med guidade andetag. Dynamiska sköna flöden, stillhet i avrundning som förbereder en yoga nidra och skön savasana.

Klassen är 2 tim.

Därefter mingel med glögg och godsaker.

Lärare: Ulrika, Helen & Fanny

Pris 390kr. Ej klippkort.

Bindande med ej personlig bokning. 

Hjärtligt välkommen!

Restorative-yoga 2,5 tim 7/12 kl 16-18.30

~Stillness is a quality of just being~
Restorative-yoga 2,5 timme erbjuder en lugn, meditativ och terapeutisk yoga med syfte att skapa återhämtning av kropp, sinne och själ.
Du placerar kroppen i sköna och bekväma positioner som syftar till att skapa en djup skön och återhämtande avslappning. I den här yogan använs hjälpmedel, kuddar, filtar och block för att få muskler och nervsystem att slappna av. Du yogar på ullmatta. Allt finns att låna i studion.
Nivå: Alla kan vara med.
Lärare: Ulrika Friberg
Investering: 320kr
Bindande men ej personlig bokning. 
Välkommen!
Boka via www.timecenter.com/yogaheart

24/12 kl 9-10.15 Julaftons-yoga 

Varmt välkommen!
Vi möts på yogamattan kl 9-10.15. Du guidas till inledande mjuka rörelser som flätas ihop med sitt närvarande andetag. Liggande och sittande positioner.
Du tas vidare till en serie i Chandra Namaskara, som anpassas till var och en. Det är en lugn serie som kan hjälpa till med balansering av yin och yang och beskrivs av många ge en ökad energi, ny glädje, lätthet, men ändå förankrad och stabil.
Flödet beskrivs också ge en ökad flexibilitet, känsla av styrka och ny rörlighet. Så visst passar det fint att starta julafton med en stund på Yogaheart, tillsammans och med chandra namanskara? Efter flödet nedvarvning och savasana.
När du kommer till studion, kommer du, om du vill, få tända ett eget ljus du tillägnar till det som känns viktit för dig. Det finns ett ljus till dig, men vill du ta med en egen liten ljuslykta är det den du tänder och som får lysa under klassen.
Klassen kan bokas direkt.
Yogalärare: Ulrika Friberg
Pris: 220kr, klipp-, månads- eller årskort.

Specialklass, Yin Restore och Sinnets kvalitéer 28/12 kl 13-15.30

Yin/restore och sinnets kvalitéer.
Välkommen till en långklass där vi hittar balans och förståelse för vad som sker när det är för mycket eller för lite sinnesintryck, hur det påverkar tankar och känslor.
Välkommen till 2,5 timmars avslappning och upptäcktsfärd med våra sinnen!

Nivå: Alla kan delta.

Lärare: Helen Jansson

Investering: 320kr

Bindande, men ej personlig bokning.

31/12 kl 10-12.30 Nyårs-yoga workshop.

Välkomna det nya året med närvaro och intention.
Under denna workshop får du möta dig själv där du är genom en värmande vinyasa som övergår i yin och meditation för att komma i kontakt med ditt center. Därefter blickar vi bakåt och framåt genom kreativa skriv övningar/målande och sätter sankalpa (intention, ej att förväxla med nyårslöfet) inför nyåret.
För den som vill finns det också möjlighet att lägga tarotkort.
Det bjuds på fika.
När: Nyårsafton 31/12 kl 10-12.30
Investering: 320kr. Ej klippkort, månadskort. Ingår för dig med årskort.
Bindande, men ej personlig bokning.

6/1 kl 9.30-11.30 Yinyoga, kl 13-16 Restorative-yoga

Vi avrundar jul- och nyårshelgerna med en yogadag, längre klasser i återhämtande yin- och restorativeyoga med Ulrika Friberg. Var med hela dagen eller på en av yogaklasserna.
YINYOGA

På förmiddagen kl 9.30-11.30 är det en 2-timmars yinyoga och du guidas till olika positioner, som förutom att ge dig en djup stretch även, enl den kinesiska traditionen påverkar och balanserar energier i din kropp -som kan hjälpa till att lösa upp ev blockeringar.
När: 6/1 kl 9.30-11.30.

Investering: 290kr. Ej klippkort eller månadskort. Du med årskort får 20% rabatt.


RESTORATIVEYOGA

Efter lunch kl 13-16 är det en 3-timmars restorative-yoga. Det är en lugn, meditativ och terapeutisk yoga med syfte att skapa återhämtning av kropp, sinne och själ.
Du placerar kroppen i sköna och bekväma positioner som syftar till att skapa en djup skön och återhämtande avslappning. I den här yogan använs hjälpmedel, kuddar, filtar och block för att få muskler och nervsystem att slappna av. Du yogar på ullmatta. Allt finns att låna i studion.
När: 6/1 kl 13-16

Investering: 390kr. Ej klippkort eller månadskort. Du med årskort får 20% rabatt.
Kostnad om du går båda klasserna: 600kr

Studion öppen för dig som deltar på båda klasserna, kl 9.15-16.30. Finns lunchställen i närområdet.För dig som endast ska delta på restorative-yoga, öppnar studion kl 12.45.
Boka via www.timecenter.com/yogaheart

Enskild profylax, en eller med valfritt sällskap

Du/Ni får allt fokus. Profylaxen anpassas helt och hållet till era frågor och behov av förberedelse. Förslag: andnings- och avslappningsteknik. Info om förväntat förlopp av förlossningen. Akepressurpunkter och målbild/energibank. 

Pris 950kr/60 min. 1200kr/90 min