Aktuellt utöver fasta öppna klasser

Mjuk morgonyoga & Go´fika, på mysiga Blomsterkroken Uddevalla Lördag 11/7, 8/8, 22/8 kl 10-11

Starta dagen på bästa sätt. Vi inleder lördagen med en mjuk, men ändå stärkande yogaklass och för den som önskar, serveras god fika som kan intas utomhus på Blomsterkrokens vackra lummiga innergård. Vill du hellre sitta inomhus, går det förstås bra. Tid för fin gemenskap och egentid. Tid att fylla på ny vacker energi.
Yogaklassen symboliseras av närvaro och kan personligt anpassas. Grunden är hathayoga, där vi inleder klassen med fokus på andning, pranayama. Vi övergår till mjuka fysiska rörelser som värmer upp och ger plats för ökad rörlighet. Ett mjukt stående flöde, som därefter tar oss ned på mattan för stretch och lugn. Avslutas i stillhet, savasana.
Nivå: De allra flesta kan delta och modifierar till sina egna behov.
Yogalärare: Ulrika Friberg
www.ulrikafriberg.se
Pris: 60kr/tillfälle som swishas vid bokning på nr 1231703370. Swish gäller som bokning, men vill du ha bekräftelse och kvitto och lämna mobilnummer, boka via www.timecenter.com/yogaheart
Var: Blomsterkroken Norra Drottninggatan 18, 451 31 Uddevalla
När: Lördag 11/7, 8/8, 22/8 kl 10-11 och efter valfri fika.
Fika: Meddela i kassan att du tillhör yogagrupp och du erhåller 15% rabatt på allt du vill fika på.
Övrigt: Ta med din egen yogamatta och om du ev önskar en filt eller tröja i savasana. Kan vara skönt att sitta på ex filt i inledning med andningsteknik.
Välkommen från kl 9.50, då du visas till yogaplats. Klassen startar kl 10.00. Varmt Välkommen, för ung som äldre, nybörjare eller van yogautövare.
Kommer du långväga och vill skapa en fin dag i norra Bohuslän, finns många vackra platser att besöka. Närliggande hotell finns, med bra parkeringsmöjligheter.
https://www.facebook.com/nyablomsterkroken/

Streama Live via Zoom 

Vill du yoga hemma uppkopplad till studion live? Då mejlar du ulrikafriberg@outlook.com för att få din inloggningskod till yogaklassen. Du loggar sen in ca 5-10 min innan klass, rullar ut din matta och inväntar klasstart. Efter klassen swishar du valfri summa till 1231703370. Riktpris 100kr, men ok att betala mindre/mer utifrån din möjlighet. Vi behöver yogan mer än någonsin och inte minst community.

Gravidyoga-lärarutbildning hatha, yin, restorative och pranayama 28/8, 29/8, 30/8

Välj 10 tim, 20 tim eller 30 timmars utbildning. Rabatt vid kombination.

https://www.studioyogaheart.se/gravidyoga-lararutbildning-hathayoga-10tim/


https://www.studioyogaheart.se/gravidyoga-lararutbildning-yinyoga/


https://www.studioyogaheart.se/gravidyoga-lararutbildning-restorative-och-pranayama-10-tim/


På certifikat efter avslutad och godkänd utbildning framgår tydligt innehåll i din utbildning.

Temaklasser Hathayoga

12/9, 17/10, 7/11, 12/12 kl 10-12

TEMAKLASSER

Under hösten kommer Studio Yogaheart erbjuda temaklasser i Hathayoga en gång i månaden. Varje månad och klass har ett eget unikt tema.Samtliga klasser inleds med andningsteknik (pranayama) och centrering för att övergå i en kortare informativ del om aktuellt tema, olika positioner och deras effekter. Vi kommer gå igenom teknik och linjering för att sedan varsamt praktisera positionerna tillsammans. Vi avslutar med avslappning och i vissa fall med meditation.

Lärare: Emelie Thyrfalk

Pris:

290 kr/gång
1120 kr för samtliga temaklasser
Övrigt:
Inga förkunskaper krävs. Såväl erfarna som nya yogautövare är välkomna.

Mentorskap

Önskar du egen utveckling? Få ett eget anpassat mentorskap? Hathayoga, yinyoga, restorative, gravidyoga, postnatalyoga. Kanske är du ny yogalärare och skulle må bra av mentorskap, kunna ställa frågor kring ex sekvensering, klassupplägg eller bara känner en önskan om stöd och support. Eller så har du undervisat ett tag och önskar ta nästa steg. Ulrika är yogalärare med mångårig erfarenhet, samt KBT-/samtalsterapeut och erbjuder tid för samtal/ personlig utveckling.. Kanske räcker det med ett tillfälle, eller så skräddarsyr vi anpassat mentorskap för dig.

1 gång: 1100kr (50 min)

5 gånger: 5000kr

10 gånger: 9500kr

1 gång 1400kr (90min)

5 gånger: 6500kr

10 gånger: 12000kr

Boka antingen via bokningssidan eller mejla för önskad tid

info@studioyogaheart.se


Enskild profylax, en eller med valfritt sällskap

Du/Ni får allt fokus. Profylaxen anpassas helt och hållet till era frågor och behov av förberedelse. Förslag: andnings- och avslappningsteknik. Info om förväntat förlopp av förlossningen. Akepressurpunkter och målbild/energibank. 

Pris 950kr/60 min. 1200kr/90 min