Aktuellt utöver fasta öppna klasser

Specialklass, Solhälsningar 25/5 kl 10-12 

Välkommen till en specialklass med solhälsningen som tema! Vi kommer, efter en skön guidad pranayama som inledning, ta dig med på en resa genom Surya Namaskara, dess positioner, historia och syfte. Vi bryter ner sekvensen och samtalar om såväl linjeringen som de olika positionernas effekter. Klassen avslutas med en stunds meditation och en skön savasana. varmt välkomna!
Nivå: Alla kan delta. Vi välkomnar nybörjare såväl som erfarna.
Yogalärare: Emelie Thyrfalk och Johanna Pettersson

Pris: 100kr för specialklass inkl en fribiljett till valfri yogaklass att nyttja innan 25/8.

5-veckors kurs Yinyoga The Five Elements. 

Söndagar i september kl 17-18.30

I den här 5-veckors kursen fokuserar vi på yinyogan med dess positioner satta med ett terapeutiskt förhållningssätt, utifrån kroppens energibanor som löper genom kroppen. Vi inspireras av årstider och den kinesiska medicinens fem element, eld, jord, metall, vatten och trä. Alla element påverkar varandra och genom att praktisera yinyoga The Five Elements bidrar det till balansering i kroppens energisystem.

Vid varje tillfälle har vi fokus på ett av elementen, där du får praktisera din yinyoga och under tiden du håller positioner, få du berättat mer om elementets signum. Varje tillfälle avslutas med en skön savasana. Ta med papper och penna då du kommer få tips på positioner att praktisera hemma.

1/9 Tema: Elementet JORD, sensommar.

8/9 Tema: Elementet METALL, höst.

15/9 Tema: Elementet VATTEN, vinter.

22/9 Tema: Elementet TRÄ, vår

29/9 Tema: Elementet ELD, sommar.

Alla delta, både du som är nybörjare, men också den mest erfarne.

Lärare: Ulrika Friberg

Pris: För hel kurs, 1250kr

Bindande bokning. 

Yogaheart på Tanumstrande -yogaretreat i Bohuslän 27-29/9

En härlig helg med yoga, meditation, föreläsning, goda måltider, gemenskap, vacker natur, tillgång till spa och en helg att "bara vara". Bokningslänk https://www.tanumstrand.se/paket/yogaheart-27-29-september/

Enskild profylax, en eller med valfritt sällskap

Du/Ni får allt fokus. Profylaxen anpassas helt och hållet till era frågor och behov av förberedelse. Förslag: andnings- och avslappningsteknik. Info om förväntat förlopp av förlossningen. Akepressurpunkter och målbild/energibank. 

Pris 950kr/60 min. 1200kr/90 min