Aktuellt

18/8 kl 9-11.30 Föda i Trygghet, profylaxkurs

Förberedelse inför förlossning. Genomgång av förlossningsfysiologi, andningsteknik, avslappning, massage, målbild och energibank. I profylax grupp, lyssnar paren på genomgång, har möjlighet att ställa frågor och gruppdialog. I enskild profylax anpassas förberedelsen till det enskilda paret, där vi gör en inventering till de frågor och önskemål som paret har och utifrån det skapas en anpassad profylax. Enskild profylax erbjuds antingen i studion eller i parets hem eller på önskad plats.

Investering: 1195kr/par

Start 4/9 kl 18.30-20.00 Kvinnocirkel -en stärkande gemenskap

Syftet är att träffas, känna gemenskap och att förhoppningsvis få glädje och berikas av varandras tankar och få ny energi. Att stötta, se och lyssna på varandra. Alla får utrymme att dela och lyssna. Allt som sägs och händer under träffarna stannar hos gruppen. 

Genom tiderna har kvinnocirklar funnits, för att inspirera, stötta, bekräfta och stärka varandra.
Vid varje tillfälle är det satt ett tema för gruppen. Ex på teman kan vara exempelvis olika slags känslor, som glädje, oro, samvete, sorg, drömmar, vänskap etc. Temat finns som en röd tråd, men det är gruppens dynamik och sammansättning som kommer skapa de olika tillfällena.
Möjlighet att meditera, sittande/liggande på ullmattor finns då ni har hela studio yogaheart för er själva.
När: Tisdagkvällar med start i september -2018.

Max antal per tillfälle 8 stycken. Passa på att boka din plats!

Investering: kostnadsfritt
Var: Studio Yogaheart Richertsgatan 8 Göteborg

Kursledare: Sanna Johnsson Hell

6/9-26/9 kl 17.15-18.30

Gravidyoga-kurs 

Yoga för dig som är gravid. Mjuka rörelser med fokus på andningsteknik och avslappning. Förlossningsförberedelse.

Pris 1000kr för kurs 4 tillfällen. Lärare Ulrika. Faktura mejlas innan kursstart.

8/9 kl 9-12

Yinyoga workshop

Här får du under tre timmar tillfälle att utforska och upptäcka yinyogan. Avslutas med meditation.

Lärare: Ulrika Friberg

Pris: 450kr 

21-23/9 Yoga & Spa-helg Tanumstrand

Jag hoppas du vill följa med på en yoga & spahelg, där det kommer erbjudas yoga, meditation, pranayama, promenader, goda måltider, spa och fina möten.

Läs mer under fliken "Yogahelg Tanumstrand. Eventet  presenteras på https://www.tanumstrand.se/paket/yogaheart/

där också länk till bokning finns. 

Pris, 3295kr inkl boende (del i dubbelrum hotell), 3065 kr (del i stuga), frukost, 1 lunch, 2 middagar, 1 mellanmål, inträde bad "Stora Blå", yoga, meditation och pranayama. Tillägg för den som önskar spa och behandling. Specialpris spa 250 kr pp.

Profylax i mindre grupp 

Jag hjälper dig/er med förberedelse inför förlossning. Genomgång av förlossningsfysiologi, andningsteknik, avslappning, massage, målbild och enregibank. I profylax grupp, lyssnar paren på genomgång, har möjlighet att ställa frågor och gruppdialog. I enskild profylax anpassas förberedelsen till det enskilda paret, där vi gör en inventering till de frågor och önskemål som paret har och utifrån det skapas en anpassad profylax. Enskild profylax erbjuds antingen i studion eller i parets hem eller på önskad plats. Datum släpps löpande.

Pris 1195kr/par

Enskild profylax, en eller med valfritt sällskap

Du/Ni får allt fokus. Profylaxen anpassas helt och hållet till era frågor och behov av förberedelse. Förslag: andnings- och avslappningsteknik. Info om förväntat förlopp av förlossningen. Akupressurpunkter och målbild/energibank. Pris 1500kr/60min. 1800kr/90min.