Aktuellt utöver fasta öppna klasser

Bjud med din vän gratis vecka 12

GRATIS PROVA-PÅ för din vän, samt erbjudande vid köp av klippkort.

Det innebär att du får ta med dig en vän som inte tidigare har varit på någon klass på Studio Yogaheart helt kostnadsfritt. 

Du som varit hos oss bokar som vanligt in dig på klassen. Din vän (som inte varit hos oss tidigare) registerar sig och bokar också en plats på samma klass som dig och skriver i kommentarsfältet att hen är GÄST till dig (ditt namn).

Om du själv aldrig har varit på Studio Yogaheart men vill nyttja detta erbjudande och gå med en vän, ja då registrera ni er båda två. Din gäst skriver GÄST och ditt namn i kommentarsfältet. Vilket innebär att ni går två och betalar för en.

ERBJUDANDE v.12. Om din vän köper ett 5-kort får du 2 frikort på valfria klasser på ord schema att använda senast 30/4. Om din vän köper ett 10-kort får du ett 5-kort till dig själv, utan bindningstid. Om din vän köper ett 20-kort får du ett 10-kort till dig själv, utan bindningstid.

24/3 kl 17-19 Pranayama & Restorative

~Stillness is a quality of just being~
Pranayama & Restorative 2 timmar inleds med andningsövningar som skönt förbereder dig för avslappnande sköna stretch-positioner med syfte att skapa återhämtning av kropp, sinne och själ.
Du placerar kroppen i sköna och bekväma positioner som syftar till att skapa en djup skön och återhämtande avslappning. I den här yogan använs hjälpmedel, kuddar, filtar och block för att få muskler och nervsystem att slappna av. Du yogar på ullmatta. Allt finns att låna i studion.
Nivå: Alla kan vara med.
Lärare: Ulrika Friberg
Investering: 290kr eller två klipp på ditt kort.

Yogaheart på Tanumstrande -yogaretreat i Bohuslän 29-31/3

https://www.tanumstrand.se/paket/yogaheart-29-31-mars/

12/4 kl 17-18.15 After Work-yoga

I den här klassen inleder vi med ett mjukt andningsflöde som sen övergår till en skön återhämtande yinyoga.

Lärare: Ulrika Friberg

Investering 200kr eller en gång på ditt klippkort.

Yogaheart på Tanumstrande -yogaretreat i Bohuslän 27-29/9

En härlig helg med yoga, meditation, föreläsning, goda måltider, gemenskap, vacker natur, tillgång till spa och en helg att "bara vara". Bokningslänk inom kort.

Enskild profylax, en eller med valfritt sällskap

Du/Ni får allt fokus. Profylaxen anpassas helt och hållet till era frågor och behov av förberedelse. Förslag: andnings- och avslappningsteknik. Info om förväntat förlopp av förlossningen. Akepressurpunkter och målbild/energibank. 

Pris 950kr/60 min. 1200kr/90 min