ERBJUDANDE tom 16/12 -18

Privatlektion, Coaching, Stödsamtal för 550kr/tim

Önskar du prioritera dig själv? Få en egen individuellt anpassad yogapraktik? Du beskriver vad du önskar och behöver hjälp med. Ex kanske du har ont, känner dig stel och spänd i nacke och axlar, rygg och bäcken. Svag i muskler, önskar ny energi och styrka? Vi anpassar yogan helt till dina behov. Att gå på yogaklasser är fint och ger gemenskap och många gånger ger en PT en ökad förståelse för den egna kroppen och kan fördjupa upplevelsen i klass.

En del väljer PT för att få hjälp med teknik. Någon position som kan behöva finslipas, ex nedåtgående hund. 

En del väljer PT för att få en helt egen unik praktik i tex yinyoga/restorative där positionerna väljs utifrån just dina behov, ex stel bröstrygg/nacke. Att få hjälp att komma in i positionen, bli ompysslad, få nacken ombäddad, yogafiltar på plats osv.

En del väljer PT som första kontakt med yogan. Kanske har du funderat över om yoga är något för dig, men du vet inte vart du ska börja och vilken yogastil som passar dig. En egen konsultation och vägledning så du kan känna dig lite mer trygg och skapa en plan för din yoga.

En del väljer PT/Coaching med önskemål att få hjälp med andningsteknik/avslappning. Stress påverkar andningen, så den kan bli ytlig och snabb. Bindväven i kroppen blir stram och det blir som en ond cirkel. Det går att lära sig tekniker att hitta tillbaka och bevara en skön andningsteknik igen.

På Studio Yogaheart kan du boka enskild tid i yin- hatha- restorative-yoga. För att skapa ett eget yogaprogram till egenpraktik. Samtal. Andnings- avslappningsteknik. Ny på yoga -orienterande samtal. Förlossningssamtal. Relationssamtal. Samtal efter förlossning. Ny förälder.

Boka antingen via www.timecenter.com/yogaheart eller mejla info@studioyogaheart.se