SENASTE NYHETSBREVET

Kika i din kalender och planera redan nu för vecka 12. Vi erbjuder då, på alla öppna klasser (ord schema), GRATIS PROVA-PÅ för din vän, samt erbjudande vid köp av klippkort. Klasser v.12 kan bokas redan nu.

Det innebär att du får ta med dig en vän som inte tidigare har varit på någon klass på Studio Yogaheart helt kostnadsfritt. Kanske passa på att bjuda med dig någon du tror kan uppskatta att dela yogan med dig.

Du som varit hos oss bokar som vanligt in dig på klassen. Din vän (som inte varit hos oss tidigare) registerar sig och bokar också en plats på samma klass som dig och skriver i kommentarsfältet att hen är GÄST till dig (ditt namn).

Om du själv aldrig har varit på Studio Yogaheart men vill nyttja detta erbjudande och gå med en vän, ja då registrera ni er båda två. Din gäst skriver GÄST och ditt namn i kommentarsfältet. Vilket innebär att ni går två och betalar för en.

ERBJUDANDE v.12. Om din vän köper ett 5-kort får du 2 frikort på valfria klasser på ord schema att använda senast 30/4. Om din vän köper ett 10-kort får du ett 5-kort till dig själv, utan bindningstid. Om din vän köper ett 20-kort får du ett 10-kort till dig själv, utan bindningstid.

Vi håller klasser varje dag. Så gå in och kika på vad som passar dig och din vän. Men vänta inte för länge med att boka in dig. Utan försäkra dig om att få plats till dig och din vän innan platserna går åt. Ej avbokad klass faktureras 100kr.

Erbjudande gäller under hela vecka 12 på öppna klasser. Du bokar dina platser här: timecenter.com/yogaheart