NYHETSBREV

Hej på er Kära!

Att avrunda ett gånget år tror jag för de allra flesta innebär blandade känslor -precis så som det ska vara.
För egen del har yoga och meditation fått en allt större plats i mitt liv.
Jag har tidigare, drygt 15 år varit heltidsarbetande barnmorska. Jag har under ungefär samma period varit yogalärare och hållit klasser på min fritid. Jag har alltid älskat båda mina hjärtliga uppdrag. I början av 2016 efterfrågades fler yogaklasser och jag tog mod till mig och startade en enskild firma. När man startar ett eget företag ska man hitta ett lämpligt namn på företaget och för mig var namnet givet -det jag önskar förmedla med yogan vill jag göra genuint och hjärtligt. Jag startade Yogaheart. Jag hyrde in mig i en lokal där jag höll yogaklasser och undervisade också på Hagabadet. Parallellt med yogan fortsatte jag jobba heltid som barnmorska. 

Ungefär ett år senare, började jag kika efter en lokal lämpad som liten yogastudio. Våren 2017 passerade jag, det som idag är Studio Yogaheart. Vi flyttade in förra sommaren, 2017. I samma veva var det dags för mig att säga upp mitt heltidsarbete som barnmorska och sedan dess jobbar jag som timanställd barnmorska på förlossningen på Östra sjukhuset. En fin kombination med att driva en yogastudio. 

En del av er har varit med under hela den här perioden, en del en liten, men inte oviktig skymt. Oavsett, så är du värdefull och viktig för mig.

Min önskan är att fortsätta driva Studio Yogaheart. Dela yogan, ögonblick och stunder med er härliga. Jag är glad att fler värdefulla fina yogalärare, vill dela sin tid, kunskap och värdefulla erfarenhet med oss alla under de klasser de har på schemat. Jag hoppas att successivt fylla schemat med det ni/vi önskar och efterfrågar. Låt oss växa och expandera tillsammans, i den takt vi behöver.

Vi som håller fasta klasser i yoga/meditation på schemat våren -19 är Helen Jansson, Fanny Olsson, Suzanne Almbring, Emelie Thyrfalk och jag, Ulrika Friberg. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen och ser fram emot 2019.
Små förändringar sker kontinuerligt. Vi lyssnar och försöker förbättra. Bla kommer onsdagens restorative-yoga from v. 2 vara 90 min. Extra insatta restorativeklasser 2,5 timme kommer erbjudas minst 1 gång/månad. Nu inlagd på schemat söndag 13/1 och lördag 23/2. Introduktionsklasser a 2 timmar erbjuds söndagar från 20/1. Morgon- och lunch-klasser nytt på schemat. Ja, ta en titt och stäm av med din kalender. Planera in viktig egen-tid, som fyller på med så mycket mer än bara tid för dig själv.

Sista chansen, beställ klippkort senast 31/12-18 -få extraklasser på köpet. Mejla på info@studioyogaheart.se och beställ. Du kan betala 31/1 och har du friskvårdsbidrag via jobbet kan du skicka in kvittot och få tillbaka kostnaden för din yoga. 20% rabatt för student, sjukskriven, arbetslös.
Så, med önskan om ett riktigt Gott Nytt År, hoppas jag du får ett fint avslut på 2018.


-Stillness is a quality of just being-
Stor kram från mig!
/Ulrika Friberg, Yogaheart

December

Hej på er!
Kommande 3 veckor erbjuder special-schema på Studio Yogaheart.
Jag hoppas ni alla känner att studion erbjuder dig hjärtlig genuin gemenskap -en plats för stillhet och en väg att hämta hem ny kraft, styrka och energi.
Allt behöver inte vara på topp för att du ska känna dig välkommen på yoga, du är varmt välkommen precis så som du är, oavsett hur du har det.
Jag sammanfattar kommande veckor i ett brev, så hoppas jag något passar dig.

Vecka 51
Måndag 17/12:
ISHTA Yoga Nidra med Helen 17.30-18.45
Onsdag 19/12:
Vinyasa Flow 17-18.15, Restorative 18.45-20.00 med Fanny
Torsdag 20/12:
Yin och Restorative yoga -just stay and relax 18-19.30 med Ulrika
Fredag 21/12:
Slow Flow med yogaband, kombo av mjuk hathaflow- och yinyoga. Vi önskar varandra en god jul 9.30-10.30 med Ulrika

Vecka 52
Onsdag 26/12 Annandag Jul:
Mjuk hatha- och yinyoga 10-11.15 med Suzanne
Fredag 28/12:
Embodied Yin 16-17.15 med Fanny

Vecka 1
Måndag 31/1 NYÅRSAFTON:
Nyårs-Yoga Workshop, Värmande Vinyasa, Yin och meditation. Tid för sankalpa och mysfika, 10-13 med Fanny
Tisdag 1/1:
Nyårsdag´s yoga Yin & Restorative yoga -just stay and relax 17-19 med Ulrika
Onsdag 2/1:
Embodied Yin 17.15-18.30 med Fanny
Torsdag 3/1:
Mjuk hatha- och Yinyoga 18-19.30 med Ulrika
Söndag 6/1 Trettondag Jul:
Andningsteknik och Restorative yoga 17-18.30 med Ulrika


Missa inte att du får bjuda med dig en person som får yoga för halva priset på en valfri klass h*n inte testat tidigare. Ni bokar separata egna bokningar och vännen skriver vän med ditt namn. Gäller även på fredagens morgonyoga, 21/12 kl 9.30-10.30 som är en riktigt mjuk yoga där vi väcker hela kroppen med hjälp av yogaband, samt några positioner i stillhet innan savasana. Därefter önskar vi varandra God Jul.
Boka via www.timecenter.com/yogaheart
Passa på att köpa klippkort nu innan erbjudandet löper ut, så du får extragånger på köpet.
Du kan betala 31/1-19.
-10-kort -2 ggr på köpet (1700kr)
-20-kort -5 ggr på köpet
-30-kort -10 ggr på köpet
Beställ via info@studioyogaheart.se
Ta hand om dig!
Kram Ulrika