Nyhetsbrev augusti

Vi håller nu på att skapa höstens schema med det vi hoppas ska berika oss alla med livsenergi, rörelse, stillhet, skratt, närvaro och allvar. Från och med v.36 börjar nytt schema ta form och vi erbjuder ett brett spann från stillhet till kraftfull fysisk yoga. Utöver fast schema kommer olika workshops, kurser och gästlärare dyka upp successivt. 


Vi erbjuder Prova-på v.35. Det innebär att du kostnadsfritt kan testa yoga och lärare du inte testat tidigare. Du bokar dig i www.timecenter.com/yogaheart och skriver som notering gratis prova-på. Passa på att bjuda med någon du tror skulle må bra av yoga. För er som deltar på klasser under v.35 kommer fina priser lottas ut. Du som under v.35 köper ett höstkort och med det yogar fritt på alla fasta klasser under hela hösten, får ett reducerat pris med 400kr och ditt pris blir då 3200kr. Du betalar med swish, faktura eller kontant. Delbetalning efter ök.


En nyhet är att du nu kan välja det medlemskap som passar dig bäst. Du väljer helt enkelt den betalningsmetod som gynnar dig mest. Vi erbjuder allt från engångsbiljett, klippkort, månads- och årsmedlemskap. För att se aktuella priser klickar du in på hemsidan och kikar under fliken prislista.
www.studioyogaheart.se/prislista/


Tanumstrand 19-21 september.
Jag hoppas du vill följa med på en yoga & spahelg, där det kommer erbjudas mjuk yoga, meditation, jivamukti, pranayama, promenader, goda måltider, spa och fina möten.
Läs mer under fliken Yogahelg Tanumstrand.
Eventet presenteras på www.tanumstrand.se/paket/yogaheart/ där också länk till bokning finns. Önskar du enkelrum ringer du till Tanumstrand. På facebook är det skapat en grupp för oss som ska följa med. Du söker på Yogahelg på Tanumstrand och grupp. Detta för att ge möjlighet till ex samåkning, söka rumskompis, frågor, gemenskap.
Hör av dig vid ev frågor eller om du vill ha hjälp med bokning.

Ett citat till dig som passar när du behöver lite extra motivation.
A year from now you will wish you had started today
Stor kram & fortsatt fin augusti!
/Ulrika Friberg