SENASTE NYHETSBREVET

Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser att det faktiskt är över 1000 kunder i medlemsregistret! Ni är fantastiska och gör skillnad.

Oavsett om du varit på Studio Yogaheart en eller väldigt många gånger, så är du alltid hjärtligt välkommen närhelst det passar och du behöver. Egentid och tid tillsammans. Tid att växa, hämta hem energi, styrka och balans -både mentalt, kroppsligt och sinnligt.

Med en kombo av lärare i studion, hoppas vi kunna dela yogan vidare, dela det vi själva brinner för och tror på. Alla lärare i studion har en gedigen utbildning som i grunden härstammar från samma filosofi. Med olika vidareutbildningar och erfarenheter personifierar vi de klasser vi guidar, med intentionen att bidra till hälsa och medmänsklighet, se er, var och en, oss.

Hemsidan www.studioyogaheart.se uppdateras regelbundet. Saknar du något, mejla, så möts vi i dina tankar.

För att alla i studion ska må så bra som möjligt, hjälper det med vissa regler som uppskattas om dom respekteras.

För er med klippkort, sommarkort, årskort och månadskort: Öppna klasser på schemat bokas tidigast 14 dagar innan klass, med max 3 bokningar åt gången.

Specialklasser, PT, kurser, gravidyogan och olika workshops kan bokas direkt.

Önskar du coachning, samtal, PT, vägledning mejla för tidsbokning info@studioyogaheart.se

Förutom Ulrika erbjuder även Helen och Fanny privatlektioner och Helen är också ayurvedisk hälsorådgivare och tar emot klienter i studion.

Redan i augusti, vecka 35 startar kurs i yinyoga, gravidyoga, mamma/baby-yoga och hathayoga. Till kurserna välkomnar vi vi dig som är helt ny till yogan, men även dig som vill fördjupa och lyssna in nya nyanser och kunskaper.

Flera av er har bokat er till Yogahelg i Norra Bohuslän 27-29/9, Yogaheart på Tanumstrand. En fantastisk helg med yoga (för alla nivåer), meditation, goda måltider, magisk miljö och nya glittrande möten. Gemenskap och egentid. Tid att bara vara. Begränsat antal platser, så boka dig redan nu och se fram emot en fin helg som fyller på med så mycket energi. Se program, priser och boka via https://www.tanumstrand.se/paket/yogaheart-27-29-september/

På fredag reser jag på yogaresa till Kreta. Resan är fullbokad, men vill du följa med på någon av kommande resor bokar du via Apollo https://www.apollo.se/resor/traningsresor/traningskalender/yoga-med-yogaheart

Den här veckan är uppstart för fina Johanna Pettersson. Ni kan yoga med Johanna onsdagar kl 9-10.15 och vissa lördagar kl 10-11.15 då Johanna vickar för uppskattade Emelie. From v.35 håller Johanna hathayoha tisdagar kl 19-20.15 -först i kursform, hathayoga grund, som sedan övergår till öppna klasser. Har du tid och möjlighet får du på onsdag yoga på Johannas klass för endast 100kr.

Fannys vinyasa och restorative pausar på sommarschemat, men är tillbaka från v.35 igen. Kanske dyker det upp någon extraklass på schemat i sommar, så håll utkik.

Sköt om dig!

Stor kram från Ulrika och alla lärare på Studio Yogaheart