Nyhetsbrev

1/4 

Hej på er,

Vi lever i en väldigt overklig tillvaro, med ökad oro, rädsla och för en del till och med ångest. En del hanterar kaos med att stänga av, och försöker leva som vanligt -det är för tufft för att ta in verkligheten. Men vi behöver påminna oss själva och varandra att följa folkhälsomyndighetens riktlinjer

Jag vill slå ett extra slag för medmänsklighet. Många lever ensamma, kanske utan nära vänner och familj i närområdet. Att leva i karantän, antingen själv sjuk eller av respekt om andra, att inte riskera smitta, är för de allra flesta påfrestande för både kropp och sinne. Vi är 1500 sycken i medlemsregistret och jag vet att det är fler än jag själv, som gärna hjälper till när någon behöver hjälp med ex handling från mataffär, apotek, slänga sopor mm. Så jag vill öppna för att höra av sig via mejl om du behöver hjälp där hemma. Vi finns som kan hjälpa till.

Vi som är friska är välkomna till yogastudion, för yoga och enskilda konsultationer. Är du snuvig och tänker att det är allergi, ta medicin och försvinner inte snuvan ska du avstå att komma till studion. Rinnande näsa och snuva kan vara symtom på covid 19. Detta för att vara rädda om varandra. Vi har sänkt antal platser på klasserna, men öppnat upp för att streama klasserna ONLINE. Jag är så glad över responsen, där många uttryckt att det är som att vara med i studion. Vill du vara med laddar du kostnadsfritt ned www.zoom.us. Du bokar dig i www.timecenter.com/yogaheart i egen tidebok som heter Yoga Online. Ett par timmar innan klass får du via mejl inloggningskod och när du skriver in den är du vips på plats i studion och kan yoga med oss. Saknar du matta och props får du vara uppfinningsrik. Vill du köpa är det påfyllt i studion, med både ullmattor, bolster, hjärkuddar, yogaväskor, all-round-mattor, block, filtar och ögonpåsar. Är du i karantän och bor i närheten kan du få hem materialet till dörren. Mejla om du vill beställa info@studioyogaheart.se Det finns begagnade ullmattor för 650kr.

Det finns ytterligare två nya flikar i bokningssystemet, Enskild konsultation och utomhusträning. Under april och maj erbjuds halva priset på enskild konsultation och vi kan även ses online. Detta är tider som anpassas utifrån behov, ex förlossningssamtal, stödsamtal, teknik för andning- och avslappningsteknik, PT -ex teknik eller bara få landa på mattan och få guidning utifrån mående, ex yin, restorative som kan kombineras med akupunkturbehanding TCM.

Utomhusträning är först ut på söndag, Glad promenad med styrka i skogen. Vi ses utanför studion och går tillsammans i frisk takt mot mossen där det blir paus för skön styrka coachat av härliga Catarina Helamb. Catarina ska också med till Tanumstrand 24-26/4 och som läget är nu planeras det fortsatt för vår ljuvliga helg i magisk miljö. Nytt är dagsbiljetter och engångsbiljetter till klasser. Ta en kik! https://www.tanumstrand.se/paket/yogaheart-24-26-april-2020/

Sköt om dig. Hoppas vi ses snart, i studion el online!

Kram Ulrika, Yogaheart