Hej på er kära gravidisar!

Det händer så mycket på studion just nu, så ni får ett eget nyhetsbrev.
Yogaklasserna på torsdagar är som oftast fullbokade och när jag igår lade in en ny variant av klass, var även den fullbokad. Min önskan är att studion ska erbjuda en oas där ni får möjlighet att tanka ny energi, trygghet och få vara i precis de tankar och känslor som florerar runt i kropp och sinne. Sen är det ju helt ljuvligt när ni tillsammans skapar glitter och magi-känsla -skapar verkligen styrka att vila i -så fin gemenskap.


Gravidyogan enl ord schema håller på till 19/12 och startar igen 9/1.
Under jul- och nyårsshemat är det inlagt och nu bokningsbart GRAVID Andningsteknik och avslappning -lördag 28/12 och söndag 5/1. Klasserna är 90 min och kommer fortsätta under terminen om ni tycker om klasserna.
Redan 14/12 är det dags för nästa profylaxkurs i liten grupp. Det finns några platser kvar för er som önskar vara med. Profylax därefter som går att boka redan nu följer lördag 18/1 och lördag 29/2. Alla tider för profylax är 14.30-17 och det utlovas en trevlig prestationsfri stund.


Nytt i studion är ett psykologiskt stödjande program, som är indelat i olika block. Man kan välja ett enskilt block, två eller alla tre, utifrån önskemål och behov. Många upplever besöken på ordinarie MVC som väldigt snabba och saknar forum för frågor och samtal. Programmet riktar sig även till dig som känner dig trygg och inte upplever oro, för att få fortsätta vara i harmoni och balans. Inom den kinesiska traditionen är det självklart att ta hand om sig även när man mår bra och känner balans. Här i västvärlden är det mer vanligt, att vi ska uppvisa symtom, kanske ha värk och ångest innan vi tänker att vi behöver hjälp och stöd. Jag och studion finns för dig om du önskar, både med yoga, meditation, andningsteknik, avslappningsteknik och samtal. Har du frågor, mejla via info@studioyogaheart.se 


Saknar du något i schemat, har tips på hur vi kan utveckla verksamheten för gravida -kom gärna med förlag!


PS, du vet väl att alla yogalärare som håller klasser i studion är gravidyoga-lärare? Självklart är det så!


Missa inte erbjudande på klippkort fram till 18/12. Du får 2 ggr på köpet om du köper 10-kort. 5 ggr på köpet vid köp av 20-kort. Du får bjuda med partner eller sällskap på ditt kort. Gäller på hela ord schema inkl mamma/baby-yoga med och är inte tidsbegränsat. Beställ via mejl eller köp i studion.
Sköt om dig!
Stor kram från Ulrika på Yogaheart

Nyhetsbrev i novembermörkret

Hej!

Det var länge sen du fick ett medlemsbrev, men här kommer det. Jag försöker hålla hemsida och sociala medier uppdaterade och just nu fylls jul- nyårs- och vårschemat med nyheter. Saknar du något, hör gärna av

Novembermörkret är påtagligt och naturen går i vila. Många förvånas över att yin till färgen symboliseras av det mörka, medan yang representeras av det vita. Många jag möter signalerar ökad trötthet, tyngd, stelhet och till och med värk i kroppen. Vi människor är inte helt olik naturen. På jul- och nyårsschemat finns extra många klasser där vi rullar ut ullmattor, tar fram massor av bolster och filtar, tänder ljus och tillåter oss återhämtning och mjuk djup stretch, vila. Ta gärna en kik på schemat www.timecenter.com/yogaheart

Hoppas något passar!

Redan på söndag är det första advent och vi firar med adventsyoga. Vi yogar kl 9-11 och därefter serveras glögg, pepparkakor och clementiner. Klassen guidas av Ulrika, Fanny och Helen och alla kan delta. Det finns 2 platser kvar, så vill du vara med -boka din plats!

Jag fick idag frågan, vad jag önskar mig i julklapp. Blev glad av frågan och spontant tänker jag mest på upplevelser, möjlighet för tid tillsammans, saker att se fram emot. På julafton kan vi starta dagen med en mjuk energigivande yoga i studion. Jag räknar med att vara på plats på morgonen och hoppas få önska dig en fin afton.

Vill du önska dig, eller kanske ge dig själv en gåva, är Yogahearts stora yogahelg på Tanumstrand 24-26/4 redan bokningsbar. Om du följer länken ser du priser, program och kan boka. Kollar du in programmet ser du att vi även erbjuder löpning och styrka vid havet. Alla klasser och måltider löper omlott så du kan skapa din egen agenda. Självklart finns tid för dig som önskar spa, behandlingar, sköna promenader och bara vara-tid. Vid middagen har vi avsedda bord för gemenskap och det brukar vara härliga stunder för skön samvaro. Hoppas du vill följa med fred-sön eller lö-sön! https://www.tanumstrand.se/paket/yogaheart-24-26-april-2020/

Fortsatt kommer du kunna betala yogaklasser per gång, ha klippkort eller månadskort. Men för dig som önskar en mer regelbunden yogapraktik, kanske ett årskort passar bra. Just nu kan du nyttja ett förmånligt erbjudande, så ta en kik och se om det passar dig:

Yoga gratis på ord schema hela december. Dessutom får du en specialklass under december för dig och en vän, helt utan kostnad! Detta får du på köpet när du köper ett årskort på Studio Yogaheart som gäller 1/1 tom 31/12 -2020. I bokningen av specialklass skriver du gratis med årskort.

Välj om du önskar betala på faktura 31/1. Har du friskvårdsbidrag kvar för i år, kan du delbetala fakturan. Du får 20% rabatt på specialklasser samt fri yoga på ord schema. 13 månaders yoga med en fri specialklass i december för dig och en vän, samt specialrabatter under året, för under 750kr/månaden!

Ta hand om dig!

Kram från Ulrika