Personal

Fanny Olsson

Yogalärare. Efter en kort karriär inom biomedicinsk forskning sadlade jag om och började undervisa yoga - bästa beslutet hittills i mitt liv! Yogan har betytt så mycket för mig - som medicin, för att hitta och våga följa min inre kompass, och för en friare och närmare upplevelse av livet självt - och det är detta jag brinner för att dela med mig av.

Mitt mål med mina klasser är att erbjuda ett andningshål där du som deltagare får möjlighet att landa i din kropp och släppa stress och spänningar, utmanas, och återhämta dig, och på så vis möta dig själva på ett djupare plan, under allt vardagsbrus. Samtidigt som yoga är en väldigt personlig resa, så känner jag starkt för värdet av gemenskap. Tillsammans når vi längre.

Helen Jansson

Yogalärare och ayurvedisk hälsorådgivare, är certifierad E-RYT200 RYT500 yogalärare samt diplomerad ayurvedisk hälsorådgivare.

Vem är Helen: Livet erbjuder så mycket; både underbara möten och glädje, men också utmaningar av olika slag. Med en helhetssyn där alla delar av livet är lika viktiga, försöker jag vara mitt bästa jag. Min motivation är att hitta lösningar på, och även supportera andra genom, befintliga hinder eller obruten mark med hjälp av verktygen yoga, ayurveda och strategisk kommunikation för balans i kropp och själ, för miljö och omgivning.

När jag undervisar i yinyoga, hathayoga och meditation, eller ger personlig träning och hälsokonsultation, så är min ambition att erbjuda en öppen atmosfär, där du kan möta dig själv precis där du är den dagen. Det finns alltid alternativ till rörelser och positioner, kost och rutiner, inga är bättre eller sämre, bara olika, för att kunna passa olika behov. Det är yogan som ska supportera dig, inte du som ska passa in. Det är så jag också försöker ta mig genom livet; det är olika olika dagar, olika olika kroppar; så var lite snäll mot dig själv och se möjligheterna.

Johanna Pettersson

Yogalärare. -Johanna: Första gången jag mötte yogan var 2013 nere i södra Indien - ett möte som ledde till en förälskelse som bara fortsatte växa! Sen dess har yogan fått allt mer utrymme i mitt liv 

- utbildad yogalärare på Yogayamas Internationellt Certifierade 200h Teacher Training.

Yogan är en plats för mig att lära känna mig själv och min kropp på djupet, den ger mig verktyg som hjälper mig även utanför mattan. Som instruktör vill jag skapa ett rum dit ni kan kliva in, lämna vardagen för en stund och känna det fina med yoga. Jag hoppas kunna hjälpa er hitta egna verktyg för att finna mer harmoni samt hantera stress och andra motgångar vi möter i livet.

Suzanne Almbring

Yogan har varit en del av mitt liv i över tolv år och jag är tacksam för att få möjlighet att dela med mig av allt som yogans värld har att erbjuda. Guidar gärna lugna, stilla klasser såsom mjuk Hathayoga, Yin och Restorative. I balansen mellan Yin - det lugna, mjuka och Yang - det mer dynamiska, aktiva finner vi styrka och mjukhet för både insida och utsida.

Min önskan är att skapa en tillåtande atmosfär i mina klasser. Att man får möta sig själv där man är just nu, utan prestation och värderande, det finns inga måsten på yogamattan.

RYT 200 h Yoga Alliance i Hatha yoga, Restorative TT, Yinyoga TT, Pranayama TT


Sanna Johnsson Hell

Assistent. Lägger tid, kärlek och omsorg på Studio Yogaheart

Victoria Arnewid

Victoria undervisar i Hatha Yoga, Yin Yoga och Medi Yoga.

Hon är utbildad inom Yin och Medi Yoga och har undervisat yoga sedan 2005. Victorias klasser har fokus på linjering och att undvika skador, Ashtanga Yogans flow för att få styrka och få upp värmen i kroppen och Yin Yoga för att sträcka ut ligament och bindväv. Victoria strävar efter att också förmedla yogans meditativa aspekt och få sina elever att ta med sig yogans filosofi i det dagliga livet. Hennes mål med sina lektioner är att alla elever skall känna sig sedda och trygga i yogasalen.

Emelie Thyrfalk

Yogalärare. -Emelie: 
Under min föräldraledighet fick jag djupare kontakt med mitt inre och en stark längtan efter något annat pickade på. Jag har mina rötter inom friskapande dans och har genom dansen arbetat mycket med att uttrycka känslor, känna in kroppen och lyssna inåt. Jag upptäckte yogan för bara fem år sedan och har genom yogan lärt känna mitt sanna själv lite bättre. Det är dock en resa som fortsätter och när jag kom bort från samhällets brus efter födseln av min dotter bestämde jag mig för att fördjupa detta ytterligare genom att utbilda mig till yogalärare. Min längtan och önskan är att få sprida yogan och det fantastiska som yogan gör med oss vidare till andra. Med en förhoppning om att fler ska få uppleva det som jag upplevt genom yogan - ett mer harmoniskt och balanserat liv. 

-utbildad yogalärare på Yogayamas Internationellt Certifierade 200h Teacher Training.

Ulrika Friberg

 Yogalärare och grundare/ägare till Studio Yogaheart i Göteborg.

Ulrika har över 15 års erfarenhet av att leda gruppträning, undervisa i större och mindre yogaklasser. Hon har genom åren hunnit studera och utöva flera olika yogastilar/traditioner. Ulrika har sin grundutbildning i hatha-yogan, den äldsta traditionens yoga samt yin- gravid- restorative- och nidra- yoga. Certifierad yogalärare enl yoga alliance. Den vackraste läromästaren och den sanna källan till glädje är de yogisar hon möter under de energifyllda yogaklasserna.

Hon är utbildad och jobbar också som barnmorska med vidarutbildning inom samtalsterapi, KBT, psykoprofylax, psykologi och sexologi.

Ulrika driver Studio Yogaheart och håller även klasser utomlands och vid förfrågan på olika studios/anläggningar.