Ulrika Friberg

Jag har över 15 års erfarenhet av att leda gruppträning, undervisa i större och mindre yogaklasser. Jag har genom åren hunnit studera och utöva flera olika yogastilar/traditioner.

Min grundutbildning har jag inom hatha-yogan, den äldsta traditionens yoga samt vidarutbildad inom yogafilosofi, mytologi, gravid- yin- gravid- och restorative-yoga. Certifierad yogalärare enl yoga alliance. Den vackraste läromästaren och den sanna källan till glädje är de yogisar jag möter under de energifyllda yogaklasserna.

Jag är utbildad och jobbar också som barnmorska med vidarutbildning inom samtalsterapi, KBT, psykoprofylax, psykologi och sexologi. Jag är barnmorska på förlossningen, Östra sjukhuset.

Jag vill förmedla varje människas inre potential, kraft och styrka, för att kunna skapa harmoniska broar mellan kropp, själ och sinne. Alla yogar utifrån sin egna förmåga och har alla samma värde.

Jag startade Yogaheart januari -16 för att få möjlighet att dela yogan, gemenskap, samtal och glädje med härliga medmänniskor. Studio Yogaheart öppnade sommaren -17.

VARMT VÄLKOMMEN!