Utbildning för dig som undervisar gravida

Workshop / Gravidyoga
Utbildning för dig som önskar öka din kunskap kring gravida som yogar.


Yogalärare och Barnmorska är Ulrika Friberg med drygt 15 år i yrket som både barnmorska och yogalärare. Ulrika startade Yogaheart för att erbjuda gravida yoga, meditation, andningsteknik, avslappning och en plats att finna gemenskap, kunna komma nära sig själv och sitt väntade barn, finna redskap till inre styrka, trygghet och kraft. Ulrika har genom åren hunnit möta många gravida och partners och utbildat blivande yogalärare och yogalärare under fortbildning. 


Utbildningen innehåller:

Normala graviditetsförändringar.

.Andningens anatomi och fysilologi.

Yoga under graviditet.

Tips på rörelser och positioner för den gravida.

Avslappningstekniker.

Meditation.

Pranayama.

Förslag sekvensering gravidyoga.

Förslag klassupplägg gravidyoga.

Kort info om postnatal yoga. Att tänka på när du möter den nyblivna mamman.


Denna 5/10 timmars utbildning är i grunden skapad för Yogahearts yogalärare, men efterfrågan på fortbildning för att hålla gravidyogaklasser ökar och därför öppnas resterande platser upp för er som önskar en komprimerad utbildning, få verktyg i er roll i mötet med den gravida kvinnan. Riktar sig till dig som vill öka din kunskap kring gravida och yoga. Begränsat antal platser.


Önskvärt är att du har en grundutbildning i anatomi och fysiologi. Efter avslutad utbildning kommer du känna dig berikad i din lärarroll då du möter den gravida på yogamattan, enskilt eller i klass. Utbildningen är indelad i två delar. Du som deltar i teori och praktik, sekvensering och klassupplägg för gravidyoga 5 h den 7/9 har möjlighet att vid fyra tillfällen observera och assistera under de gravidyogaklasser Ulrika håller på Studio Yogaheart, torsdagar kl 17.15-18.30. Tider för detta ligger redan nu bokningsbara i www.timecenter.com/yogaheart vid varje tillfälle för gravidyoga under terminen. Obs, första möjliga tillfälle är den 29/8. Välj själv dina 4 tillfällen för obs/ass.

Det är givetvis möjligt att endast välja att delta under teori/praktik lördag den 7/9 kl 7.30-12.30, totalt 5 timmar alt tillägg ytterligare 4 tillfällen obs/ass gravidyoga och få 10 timmars utbildning. 


Du erhåller ett diplom/certifikat efter avslutad och godkänd utbildning.


Plats: Studio Yogaheart Richertsgatan 8 41260 Göteborg


När: 7/9 kl 7.30-12.30. Valfritt tillval obs/ass gravidyoga för 10 tim certifikat.
Vi bryter för en kortare paus under förmiddagen. Det finns te, vatten och frukt i studion.


Pris: 

Alt 1: 5 timmars teori/praktik den 7/9, totalt 1200 SEK inkl moms.

Alt 2: 5 timmars teori/praktik den 7/9 samt 4 tillfällen med obs/ass på gravidyoga, totalt 1700 SEK inkl moms. Meddela i din bokning vilket alternativ du önskar.Tips, har du friskvårdsbidrag kan du lämna kvitto med underlag yogautbildning.

Kan avbokas med läkarintyg. Annars bindande bokning. Finns det någon på reservllista som vill ha din plats, kan du avboka. Finns ingen på reservlistan kan du överlåta din plats till en vän. Meddela via mail till info@studioyogaheart.se och berätta i så fall vem som kommer i stället för dig, senast 24 h innan utb.tillfället. Faktura mejlas efter bokning.


När du bokat dig kommer du få ett välkomstmejl med ytterligare info om din utbildning.


Bokning: www.timecenter.com/yogaheart
Frågor: info@studioyogaheart.se